top of page
Kontorsdörren.webp

REKRYTERING
PÅ RÄTT SÄTT

Auxante erbjuder en komplett rekryteringstjänst från behovsanalys till anställning och uppföljning. När vi rekryterar ser vi till att vara väl insatta i den tjänst vår klient söker personal till. Vårt fokus är alltid att etablera en god kontakt och nära relation till vår kund. Således arbetar vi efter en välstrukturerad samt skräddarsydd process som ger ett kvalitetssäkrat resultat.

Uppstart
Vid uppstart genomförs en verksamhetsanalys samt ett besök på aktuell arbetsplats i den mån det går. Efter besök och analys påbörjar arbetet med kravprofil och arbetsbeskrivning i dialog med kund. Efter godkänd annonsformulering upprättar vi ett rekryteringsavtal.

Urval och intervju

Ett noggrant urval görs. Därefter sker intervjuer och referenstagning. Vi presenterar aktuella kandidater med en kort men utförlig presentation av varje sökande. Möjlighet till personlighetstest finns vid förfrågan.

 

Val av kandidat

Efter presentationen gör ni som kund ett urval av vilka kandidater ni vill träffa för en intervju och vi bestämmer tid för träff.

Anställning
När en slutgiltig kandidat är vald och alla parter är överens kring lön och anställningsvillkor är ni en kompetens rikare, grattis! 

Uppföljning

Vi gör alltid en uppföljning av nya medarbetare ca 2–3 månader efter tagen anställning. Detta för att säkerställa att ni som kund är nöjd med rekryteringen men också för att bekräfta att den anställda trivs på sin nya arbetsplats.

Kontakt

På Auxante värnar vi om relationen till våra kunder och medarbetare. Vi finns alltid tillgängliga via mail eller telefon om behovet av stöd och råd skulle uppstå.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan

bottom of page