Auxante AB

Om oss.png

Auxante AB är ett svenskt bemanning- och rekryteringsbolag från Stockholm. Företaget drivs av Simon Borsos och Linus Lööw Spadaro. Med erfarenheter från både montage- och snickeriarbeten samt bemanningsbranschen startades Auxante AB med en ambition om att sysselsätta montörer i Stockholm. Med ett brett kontaktnät och en tydlig nisch kan företaget leverera skräddarsydda montörer. Företaget arbetar för att med ett hållbart perspektiv vara en hjälpande hand mellan arbetsgivare och arbetstagare.

 

Auxante AB erbjuder tjänster över hela landet och antar uppdrag för såväl arbetare som tjänstemän. Vi vill skapa en nära kontakt med er som kund för att förstå verksamheten men även för att förstå vilken konsult som passar bäst in hos er. Vi ser kvalitet framför kvantitet!

 

Auxante AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer Bemanningsföretagens stadgar och etiska regler. Att ständigt förbättras är en naturlig del av vårt dagliga arbete då vi anser att utveckling kräver anpassning för att kunna bli hållbart och gynnsamt.

Vi som jobbar här

Borsos.png
Simon Borsos
Lööw.png
Linus Lööw Spadaro