top of page
Industriingenjör

BEMANNING

Behovet av personal kan komma plötsligt. Då är det viktigt att kunna hitta bra medarbetare på ett snabbt och smidigt sätt! Auxante erbjuder en effektiv och flexibel resurslösning för företag inom industri, service- och installation. Med god erfarenhet och en expertis kan vi erbjuda personaluthyrning med korrekt kompetens. 

Uppstart och företagsbesök
Vid uppstart genomför vi en verksamhetsanalys och i den mån vi kan ett besök på aktuell arbetsplats för att sedan ta fram en kravprofil och en tidsplan.


Urval och intervju

Ett noggrant urval görs. Därefter sker intervjuer och referenstagning. Vi presenterar aktuella kandidater med en kort men utförlig presentation av varje kandidats intervju.

 

Kundpresentation

Efter presentationen gör ni som kund ett urval av vilka kandidater ni vill träffa och tid för intervju bokas.

Vi förser de aktuella kandidaterna med den information som behövs för att ni som kund ska kunna göra en så enkel intervju som möjligt.

Anställning och avtal
Trygga avtal är viktiga för oss. Vi har självklart kollektivavtal och adekvata försäkringar för våra konsulter och medarbetare.

Uppföljning

Under hela uppdraget sker en kontinuerlig uppföljning för att se att allting är som önskat.  Det görs självklart med både kund och uthyrd konsult. För oss är det viktigt att säkerställa att alla parter är nöjda och att allt fungerar bra.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan

bottom of page