top of page
Gamla rör

OPTIMERA DIN FRAMGÅNG MED VÅR EXPERTIS

Auxante satsar på kvalitet framför kvantitet och arbetar specifikt med yrkesgrupper inom industrin. Vi har därför en tydlig överblick över arbetsmarknadens tillgängliga resurser, förstår branschen utmaningar och vilka bakgrunder som är meriterande. Vi är dessutom snabba med att fånga upp arbetssökanden. Våra personliga erfarenheter av industrisektorn gör att vi på ett tryggt och säkert sätt säkerställer att ni erhåller den typ av personal som passar just er.

HYR FÖRST REKRYTERA SEN

Du har alltid möjligheten att hyra först och rekrytera sen. Det är en trygg och säker resurslösning där du kan anställa efter behov och sedan rekrytera över konsulten vid ett senare tillfälle. Hyr först och rekrytera sen kan användas när du vill ta över en konsult innan slutfört uppdrag. Det kan också tillämpas när du hyrt in en konsult under en viss period med målet att rekrytera när perioden nått sitt slut.

REKRYTERING PÅ RÄTT SÄTT

Auxante erbjuder en komplett rekryteringstjänst från behovsanalys till anställning och uppföljning. När vi rekryterar ser vi till att vara väl insatta i den tjänst vår klient söker personal till. Vårt fokus är alltid att etablera en god kontakt och nära relation till vår kund. Således arbetar vi efter en välstrukturerad samt skräddarsydd process som ger ett kvalitetssäkrat resultat.

BEMANNING

Behovet av personal kan komma plötsligt. Då är det viktigt att kunna hitta bra medarbetare på ett snabbt och smidigt sätt! Auxante erbjuder en effektiv och flexibel resurslösning för företag inom industri och montage. Med god erfarenhet och en expertis gällande montörer kan vi erbjuda personaluthyrning med korrekt kompetens. Trygga avtal är viktiga för oss. Vi har självklart kollektivavtal och adekvata försäkringar för våra konsulter och medarbetare.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan

bottom of page