top of page

Vi är inte störst

men vi är först

Auxante satsar på kvalitet framför kvantitet. Vi arbetar med specifika yrkesgrupper och har därför en tydlig överblick över arbetsmarknadens tillgängliga resurser. Vi är snabba med att fånga upp arbetssökanden och kontaktar alla personligen via telefon och bokar sedan intervju när vi hittat rätt! Våra personliga erfarenheter av industrisektorn gör att vi på ett tryggt och säkert sätt säkerställer att ni erhåller den typ av personal som passar just er.

Hyr först rekrytera sen

Du har alltid möjligheten att hyra först och rekrytera sen. Det är en trygg och säker resurslösning där du kan anställa efter behov och sedan rekrytera över konsulten vid ett senare tillfälle. Hyr först och rekrytera sen kan användas när du vill ta över en konsult innan slutfört uppdrag. Det kan också tillämpas när du hyrt in en konsult under en viss period med målet att rekrytera när perioden nått sitt slut.

hyr å köp.HEIC
Image by Cytonn Photography

Rekrytering på rätt sätt

Auxante erbjuder en komplett rekryteringstjänst från behovsanalys till anställning och uppföljning. När vi rekryterar ser vi till att vara väl insatta i den tjänst vår klient söker personal till. Vårt fokus är alltid att etablera en god kontakt och nära relation till vår kund. Således arbetar vi efter en välstrukturerad samt skräddarsydd process som ger ett kvalitetssäkrat resultat.

Bemanning

Behovet av personal kan komma plötsligt. Då är det viktigt att kunna hitta bra medarbetare på ett snabbt och smidigt sätt! Auxante erbjuder en effektiv och flexibel resurslösning för företag inom industri och montage. Med god erfarenhet och en expertis gällande montörer kan vi erbjuda personaluthyrning med korrekt kompetens. Trygga avtal är viktiga för oss. Vi har självklart kollektivavtal och adekvata försäkringar för våra konsulter och medarbetare.

signing-a-form-2021-08-26-15-34-40-utc.jpg
KONTAKT
Rectangle 63.png
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Tack så mycket, vi hör av oss så fort vi kan!

bottom of page