top of page

Montör (Fordonsmontör)

Image by James Kovin

Info om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker för kunds räkning fordonsmontörer med god arbetsvilja. Du kommer i huvudsak att arbeta med påbyggnationer och inredning av fordon i en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget kommer att presenteras.

Uppdraget som fordonsmontör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante. Arbetet sker hos en av våra kunder där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare.

Montör (Fordonsmontör)

Kommun: Södertälje
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Arbetstider: Måndag-Fredag. 06.45-15.45
Lön: Månadslön

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Maskinvana
Behärska svenska språket

Krav
Körkort B

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Kvinnor uppmanas att söka.

Arbetsroll
 

För den här tjänsten söker vi en person som är händig och har god maskin- och verktygsvana. Du ska vara social och kunna arbeta i grupp samt behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi söker en person som strävar efter ett kvalitativt arbete och som hanterar stress väl. Du ska vara driftig, kreativ och målinriktad med en lösningsorienterad personlighet och dina tekniska färdigheter kommer att prioriteras.

bottom of page