top of page

Fordonstekniker

Image by Sten Rademaker

Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Kommun: Haninge
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal jobb: 2

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker -  1-2 års erfarenhet
   

Utbildning

Krav

 • Gymnasial utbildning

   

Kompetenser

Meriterande

 • Elmontage

 • Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana

 • Fordonsmontering
   

Språk

Krav

 • Svenska

Körkort

Krav

 • B

Info om jobbet

ARBETSBEKSRIVNING:

Vi söker dig som är noggrann, händig, lösningsorienterad och gillar ett rörligt och varierande arbete.

I denna tjänst kommer du arbeta med påbyggnationer av extrautrustning på arbetsfordon i ett familjärt företag. Alkolås, backsensorer och bilinredning från beställare är några av arbetsuppgifterna. Alla fordon och beställningar skiljer sig från varandra varför det är viktigt att vara kreativ och finna smarta lösningar. Bilbranschen befinner sig i en spännande tid under stor förändring - var med och utrusta framtidens elfordon!

Ansökan


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

DIN PROFIL:

För att passa bra in som tekniker bör du ha goda kunskaper om fordonsbyggnation. Tidigare erfarenheter från liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har en stark arbetsvilja samt att du strävar efter att växa i din arbetsroll. Kännedom om fordonsel och installation av diverse eldetaljer i bil. Du bör ha god el, maskin- och verktygsvana och dina tekniska färdigheter kommer prioriteras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Uppdraget som tekniker ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund i Södertälje där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

bottom of page