top of page

Resande montör för byggnation av stålhallar

Image by Karan Bhatia

Resande montör för byggnation av stålhallar

Glas- och metallmontör

Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 4
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:
Krav

  • Glas- och metallmontör -  erfarenhet efterfrågas
     

Kvalifikationer:
 

  • Montörsvana

  • Behärska svenska språket

  • Erfarenhet av att bygga stålhallar
     

Körkort
Krav

  • B-körkort

Info om jobbet

Arbetsbeskrivning

 

Som en del av teamet hos vår kund kommer du arbeta som resande montör där majoriteten av produktionen sker i Mälardalen men det kan även förekomma arbete på annan ort. Det är därför viktigt att du inte har några problem med att arbeta på annan ort. Som resande montör arbetar ni måndag-torsdag i en fartfylld miljö och du kommer trivas som bäst om du gillar ett högt tempo med längre arbetsdagar tidsmässigt men färre till antalet veckovis. Du kommer vara en del av ett härligt företag som växer på marknaden och med en god gemenskap. Ditt sinne för detaljer och att leverera en slutprodukt av hög kvalitet kommer att värderas högt.

Uppdraget som resande montör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund i Mälardalen där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

Din profil
 

Som montör hos vår kund är det meriterande om du tidigare arbetat med att bygga stålhallar. Du kommer att ingå i ett lag om två medarbetare eller fler och därför är din samarbetsförmåga en viktig faktor. Du ska vara praktiskt lagd och ha en lösningsorienterat personlighet. Din kreativa och kvalitativa förmåga kommer prioriteras i din arbetsroll. Du ska ha god arbetsvilja och inte ha några problem med fysiskt ansträngande arbete.
 

Certifikat som fallskyddsutbildning är meriterande.
 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Gillar du ett rörligt arbete, klarar av att arbeta i högt tempo och trivs med en varierande arbetsvardag. Då kan det här vara något för dig!
 

Vår kund är i en fas där de expanderar och söker nya och ambitiösa medarbetare. Vi söker därför montörer med erfarenhet av stålhallsbyggnation. Ta chansen att hänga med i företagets utveckling!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Anställning sker löpande så skicka in ditt CV redan idag

bottom of page