top of page

Arbetsledare med svetsbakgrund till byggföretag i Stockholm

Möte på byggarbetsplats

Arbetsledare med svetsbakgrund till byggföretag i Stockholm

Arbetsledare, anläggning

Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Arbetsledare, anläggning -  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande

  • Gymnasial utbildning
     

Språk

Krav

  • Svenska
     

Körkort

Krav

  • B-körkort

Info om jobbet


ARBETSROLL

För den här tjänsten söker vi en person som har gedigen erfarenhet från byggbranschen. Din erfarenhet av svetsning kommer värdesättas. Du har förmåga att leda, styra och planera din samt dina medarbetares arbetsdag. Vi som arbetsgivare ser att du har en mycket god arbetsmoral och trivs med en arbetsroll som är utvecklande.

Du ska vara social och kunna arbeta i grupp samt behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska vara en person som strävar efter ett kvalitativt arbete, som ser positivt på individuell och kollektiv utveckling och vara en person som är kapabel till att hantera stress. Vi ser en styrka i att du är driftig, kreativ och målinriktad. Din lösningsorienterade personlighet och dina tekniska färdigheter kommer att prioriteras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

ARBETSBESKRIVNING

Som arbetsledare kommer du ha ett stort ansvar och leda samt fördela arbetsuppgifter till dina medarbetare. Du ska kunna planera och ansvara för att arbetsuppgifterna utförs korrekt samt förse ditt arbetslag med rätt utrustning och verktyg. Du kommer ansvara för dokumenteringen, besiktningar, mätprotokoll, dagboksanföring med mera. Ett stort ansvarsområde kommer vara att hantera ÄTA-arbete som tillkommer på arbetsplatserna. Du kommer hantera ÄTA-rapporter och se till att dessa arbeten får godkännande från kund innan arbete genomförs.

Du kommer arbeta i ett familjärt företag som växer på ett organiskt sätt och som är måna om sina anställda och deras betydelse för företagets utveckling. En perfekt arbetsplats om du söker ett långsiktigt jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Uppdraget som arbetsledare ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB och arbetet sker hos vår kund i Södertälje med god uppföljning mellan anställd och arbetsgivare.

bottom of page