top of page

Manuell svarvare/fräsare 

cnc op.jpg

Manuell svarvare/fräsare


Kommun: Vallentuna
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal jobb: 2

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Krav

  • Svarv och fräs -  minst 1 års erfarenhet efterfrågas

Kompetenser

Meriterande

  • Gymnasial utbildning
     

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om jobbet

UPPDRAGET:

 

Nu är vi på jakt efter verkstadsarbetare med goda kunskaper om svarv- och fräsmaskiner. Du kommer arbeta självständigt med svarv och fräsning på verkstadens maskiner. Underhåll av maskiner ingår i vardagsuppgifterna. Du kommer även göra felsökningar av maskindelar, producera delar och detaljer från ritning samt återskapa befintliga detaljer. Material som hanteras är stål, rostfritt, plaster och rödgods. Det förekommer tunga lyft.

 

Uppdraget som svarvare och fräsare ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

DIN PROFIL:

För att passa bra in i denna tjänst ska du ha en gedigen erfarenhet som verkstadsarbetare alternativt ha studerat någon verkstadsutbildning. Du ska behärska det svenska språket väl då det förekommer mycket kundkontakt och liknande. Du ska kunna hantera verkstadens maskiner så som svarv och svets och du ska ha körkort. Det är meriterande om du har truckkorts-utbildning och kan säkra lyft. Övriga egenskaper som värdesätts är din noggrannhet, kommunikationsförmåga och engagemang.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Ansökan


Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

bottom of page