Strategisk inköpare till fordonsindustrin

Image by Markus Winkler

Strategisk inköpare till fordonsindustrin

Inköpare

Kommun: Södertälje
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Inköpare -  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning kortare än två år


Kompetenser

Meriterande

  • Logistik

  • Inköpsansvar

  • Certifierad Inköpare/upphandlare

  • Inköpsvana

Info om jobbet

Om tjänsten

 

Vi söker för kunds räkning en erfaren inköpare. Företaget är verksamma inom fordonsindustrin och arbetar med påbyggnad och installation på yrkesfordon.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare i denna roll kommer du ha ansvar för inköpen på företaget. Du kommer även vara ansvarig för att strukturera upp företagets inköpssida. Det kan därför vara meriterande med tidigare erfarenhet från fordonsbranschen, men det är inget krav för tjänsten. Du kommer genomföra värderingar och bevaka marknaden för att hänga med på nya trender och prisförändringar. Du kommer få en stor ansvarsroll med möjlighet att styra dina arbetsrutiner på ett flexibelt sätt. Din roll kommer innefatta utveckling av samarbeten med leverantörer, säkerställa och utveckla kvalitet, service, logistik och leverans. För att passa bra in i rollen bör du vara kreativ i ditt arbetssätt och eftersträva kvalitet och noggrannhet genom en lösningsorienterat arbetsrutin.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.