top of page

Ledande montör (Solskydd, dekor, skyltar och uteserveringar)

Image by Karan Bhatia

Ledande montör (Solskydd, dekor, skyltar och uteserveringar)

Solskyddsmontör

Kommun: Södertälje
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Solskyddsmontör -  1-2 års erfarenhet
     

Utbildning
Meriterande

  • Gymnasial utbildnin


Språk
Krav

  • Svenska


Körkort
Krav

  • B-körkort

Info om jobbet

Arbetsroll

 

För den här tjänsten söker vi en person som är händig, noggrann och har god maskin- och verktygsvana. Din erfarenhet av montage kommer värdesättas. Du har förmåga att leda, styra och planera din samt dina medarbetares arbetsdag. Vi som arbetsgivare ser att du har en mycket god arbetsmoral och trivs med en arbetsroll som är utvecklande och ansvarskrävande.

Du ska vara social och kunna arbeta i grupp samt behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska vara en person som strävar efter ett kvalitativt arbete, som ser positivt på individuell och kollektiv utveckling och vara en person som är kapabel till att hanterar stress. Vi ser en styrka i att du är driftig, kreativ och målinriktad. Din lösningsorienterad personlighet och dina tekniska färdigheter kommer att prioriteras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning
 

Som ledande montör hos vår kund kommer du utgå från kundens kontor på morgonen och sedan planera arbetsdagen efter de ordrar som du tilldelas dagligen. Du utgår från kontoret i Södertälje och arbetet sker i Stockholm med omnejd. Nästa steg är att organisera upp och genomföra dessa ordrar under dagen. Du kommer styra över en grupp om 2-3 montörer som gemensamt genomför arbetet. Arbetet kan innebära installation av skyltar, solskydd, markiser och byggnation av uteserveringar. Du kommer erbjudas ett jobb med stor variation där förmiddagen och eftermiddagen kan se helt olika ut. Du bör därför gilla utmaningar och en varierande arbetsstruktur.

 

Arbetet startar 06:15 och pågår tills ni färdigställt arbetsuppgifterna som ni tilldelats. (ca 8 timmar)

Måndag-Fredag.

Uppdraget som ledande montör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB och arbetet sker hos vår kund i Södertälje med god uppföljning mellan anställd och arbetsgivare.

bottom of page