Inköpare till fordonsindustrin

Image by CardMapr.nl

Inköpare till fordonsindustrin

Kommun: Södertälje
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

  • Inköpare -  1-2 års erfarenhet
     

Utbildning:

  • Eftergymnasial utbildning kortare än två år
     

Kompetenser:

  • Logistik

  • Certifierad Inköpare/upphandlare

  • Inköpsvana

Meriterande

  • Inköpsansvar


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Kvinnor uppmanas att söka.

Info om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker för kunds räkning en kunnig inköpare med god erfarenhet från fordonsindustrin. Företaget arbetar med påbyggnad och installation i yrkesfordon. Som inköpare i denna roll kommer du ha ansvar för inköpen på företaget. För att på passa in och förstå marknaden är det fördelaktigt att du har tidigare erfarenhet och kunskap från fordonsindustrin. Du kommer genomföra värderingar och bevaka marknaden för att hänga med på nya trender och prisförändringar. 

Du kommer få en stor ansvarsroll med möjlighet att styra dina arbetsrutiner på ett flexibelt sätt. Din roll kommer innefatta utveckling av samarbeten med leverantörer, säkerställa och utveckla kvalitet, service, logistik och leverans. För att passa bra in i rollen bör du vara kreativ i ditt arbetssätt och eftersträva kvalitet och noggrannhet genom en lösningsorienterat arbetsrutin.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Rectangle 63.png
Ansök nu

Tack så mycket, vi hör av oss så fort vi kan!