top of page

Robotmontör

Image by Ümit Yıldırım

Robotmontör

Montör, metallprodukter

Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal jobb: 2


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Montör, metallprodukter -  1-2 års erfarenhe


Språk
Krav

  • Svenska

  • Engelska

Info om jobbet

Din profil

 

Trivs du med att arbeta praktiskt och att lära dig nya saker? Vill du få en fot in på ett företag som är i framkant inom robotteknik? Här erbjuds du en roll som robotmontör. Du kommer vara en del av ett internationellt företag som arbetar mot stora, ledande företag i världen.

Du talar svenska och engelska. Du kan läsa och arbeta efter ritningar. Din verktygsvana och erfarenhet från montageyrket kommer prioriteras och värdesättas. Du ska ha en bra arbetsmoral och sträva efter att hela tiden förbättras och utvecklas. Vi ser med fördel att du har en idrottsbakgrund och förstår konceptet med prestation, mål, delmål och en vinnarmentalitet.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning
 

I rollen som robotmontör kommer du att arbeta brett med montering av robotar. Inledningsvis kommer du att arbeta med förmonteringen, vilket är det första steget innan roboten slutligen går över till den sista slutmonteringen. Du följer ritningar och arbetsinstruktioner för att säkerställa att arbetet blir rätt. Du är en grundpelare i produktionskedjan från start till mål och det är därför viktigt att vara heltäckande i ditt arbetssätt. Vidare arbetar ni gemensamt i teamet mot uppsatta mål i produktionen och ansvarar för dessa gentemot team och ledning. I takt med att du lär dig mer kommer du även vara delaktig testning och kvalitetssäkring av redan monterade enheter och komponenter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Uppdraget som robotmontör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund i Vällingby där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

bottom of page