Löneadministratör till byggbranschen deltid (75%)

Image by NordWood Themes

Löneadministratör till byggbranschen deltid (75%)

Löneadministratör

Kommun: Stockholm
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Kvar

  • Löneadministratör -  2-4 års erfarenhet
     

Utbildning
Krav

  • Eftergymnasial utbildning kortare än två år inom Företagsekonomi, handel och administration


Språk
Krav

  • Svenska

Meriterande

  • Engelska


Kompetenser
Krav

  • Löneadministration

Info om jobbet

Arbetsuppgifter

 

Som löneadministratör hos vår kund kommer du i huvudsak att arbeta med lönekörning och allt vad det omfattar. Du kommer arbeta självständigt och bör ha koll på Fora, Collectum samt självgående kunna genomföra och betala ut löner. Vår kund arbetar med Fortnox bokföringssystem därför är tidigare erfarenhet av programmet meriterande. Semesterberedning/rapportering hantering av personalförsäkringar m.m är en del av dina vardagliga arbetsuppgifter. Vår kund befinner sig i Märsta och arbetet kommer genomföras på plats hos vår kund. Arbetet är förlagt på vardagar mellan 8-17.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Din profil
 

För att passa bra in i den här rollen bör du ha god erfarenhet av att arbeta som löneadministratör eller motsvarande arbetsroll. Vår kund kräver att du har antingen arbetslivserfarenhet eller utbildning av motsvarande tjänst. Det är med andra ord endast krav på att du har antingen det utbildning eller arbetslivserfarenheten.

Din förmåga att arbeta självständigt och ditt effektiva sätt att lära dig samt förstå företagets arbetsrutiner kommer värdesättas. Tidigare erfarenhet av att arbeta mot byggindustrin eller mot produktion är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Uppdraget som löneadministratör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB men arbetet sker hos vår kund. Vid rätt anpassning och samverkan finns goda möjligheter till direkt anställning hos kund.