top of page

Teknisksäljare

Image by Nina Mercado

Om jobbet

ARBETSBEKSRIVNING:

Som teknisk säljare kommer du vara en del av ett familjärt företag med goda framtidsutsikter där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du arbetar direkt mot kund och kommer  vara den huvudsakliga kontakten och ansiktet utåt för företaget. Detta företag arbetar med stålkonstruktioner och bygger containers efter deras kunders önskemål. En färdig produkt kan vara en container som kan fungera som en bar, pizzeria, huslösning, butiksenhet, rörsvets-container med mera. Här gäller det att kunna tänka utanför boxen och vara kreativ som säljare. I din roll kommer du utvärdera kundens behov  samt hur kundens önskemål kan uppfyllas. En stor del av arbetet är att ta fram offert till kund. I samarbete med produktionssidan beslutar ni hur arbetet ska gå till och du kommer sedan ta in priser på produkterna som ska installeras. Vid godkänd order lämnas projektet över till produktionssidan samtidigt som kontakten med kunden bibehålls från säljarens sida.

Teknisk säljare till stålindustrin

Kommun: Haninge
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Krav

  • Innesäljare - 1-2års erfarenhet

  • Goda datakunskaper för att kunna hantera hyres/produktionssystem

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Meriterande

  • Offerthantering

  • CAD-ritning

  • Svetskunskap

  • Konstruktion

DIN PROFIL:

För att tjänsten ska passa dig bör du vara en kund-fokuserad person med erfarenhet som säljare. Alternativt har du jobbat som hantverkare inom stål och smide med en fallenhet för kundhantering och problemlösning. Du ska ha en förmåga att presentera kreativa lösningar och förmedla förslagen vidare till kund samt kunna föra ner det skriftligt. Du kommer göra inköp och därför är din förmåga att effektivisera och pressa priser en viktig del i din roll. Du ska vara strukturerad och kunna hantera flera projekt parallellt.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Ansökan


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

bottom of page