top of page

Serviceelektriker

elektriker.jpg

Serviceelektriker


Kommun: Vallentuna
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal jobb: 3

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Krav

  • Serviceelektriker, installation -  erfarenhet efterfrågas

 

Kompetenser

Krav

  • AB (allmän elbehörighet)
     

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om jobbet

UPPDRAGET:

 

Som elektriker hos oss kommer du arbeta åt vår kund som arbetar med rulltrappsservice och montage. Företaget är framgångsrika inom rulltrappsbranschen och löser allt som har med rulltrappor att göra. Installation, underhåll, reparation och renoveringar av alla olika modeller som finns på marknaden. Din roll kommer vara att ansvara för alla förekommande elarbeten kring rulltrapporna. Felsökningar, om och tillbyggnad av nya och gamla funktioner, uppdateringar, installation av motorer, belysning i maskinrum, apparatskåp, styrning och montage. av frekvensomvandlare.

Du kommer arbeta på företagets alla möjliga projekt som omfattar service och underhåll på Stockholms tunnelbanesystem men även många nyinstallationer av rulltrappor. Du kommer ha en varierande arbetarvardag med härliga kollegor. Du kommer arbeta för ett företag med goda framtidsvisioner och det kommer ge dig själv möjligheten att hänga med på utvecklingen.

DIN PROFIL:

För att passa in i rollen ska du ha erfarenhet/utbildning inom el. Du ska ha ett ECY certifikat. DU ska kunna läsa el- och styrscheman. Du ska ha en positiv inställning och arbeta för att företaget och du gemensamt ska utvecklas. Din förmåga att ta för dig och våga ta ansvar kommer prioriteras och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Uppdraget som elektriker ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

Ansökan


Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

bottom of page