top of page

Solskyddsmontör

Installera vit markis

Solskyddsmontör


Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal jobb: 2

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Solskyddsmontör -  1-2 års erfarenhet
     

Utbildning

Krav

  • Gymnasial utbildning

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Info om jobbet

ARBETSBEKSRIVNING:

Vi söker dig som är noggrann, händig, lösningsorienterad och gillar ett rörligt och varierande arbete.

I denna tjänst kommer du arbeta med solskyddsmontering inomhus och utomhus. Du kommer vara en del av ett företag som är i en utvecklingsfas. Arbetet som solskyddsmontör är varierande och en dag är sällan den andra och det är därför viktigt att vara lyhörd, kreativ och finna lösningar. Arbetsuppgifterna består av montering motoriserade gardiner samt fasta installationer och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även service och löpande underhåll av befintliga system

Ansökan


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

DIN PROFIL:

För att passa bra in som montör bör du ha goda kunskaper om montering. Tidigare erfarenheter från liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har en stark arbetsvilja samt att du strävar efter att växa i din arbetsroll. Kännedom om solksyddsbranschen eller andra montörsarbeten är meriterande. Du bör ha god maskin- och verktygsvana och dina tekniska färdigheter kommer prioriteras.Du har framåtanda och du trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med kundens behov i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

bottom of page