top of page

Truckförare

Truckförare.jpg

Truckförare med hantverkarintresse

Kommun: Haninge
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Meriterande
Montör, metallprodukter - 1 - 2 års erfarenhet

 

Kompetenser

Krav
B-truckar

Språk

Krav

Svenska

 

Körkort

Krav

B-körkort

 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag ansök därför så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning
 

Tjänsten innefattar bland annat att bistå säljarna på företaget. En arbetsdag innefattar vanligen arbete utomhus där truckkörning med motviktstruck ofta förekommer. Du kommer se till att hålla ordning på depån samt se till att containrarna organiseras upp på ett logistiskt och smart sätt. Mycket av arbetet består också av att förbereda produkterna, hålla rent, arbeta i affärssystemet, montering av olika system och kundhantering. Tjänsten varvas med enklare konstruktionsarbete och snickeri i kundens produktion. Detta är en varierande befattning som sällan är monoton och du erbjuds en tjänst där dina utvecklingsmöjligheter styrs av ditt eget engagemang och din vilja att klättra i företaget. 

Arbetsroll

 

Vi ser gärna att du är en strukturerad  person som tycker att det är roligt att jobba med kroppen men som också har förmågan att ge våra kunder och transportörer god service och ett proffesionellt bemötande. Du kommer att vara en viktig del av vårt team och du ska vara lösningsorienterat och sporras av utmaningar för att vår verksamhet ska flyta på bra. Dina praktiska färdigheter kommer att värdesättas och tidigare arbete som snickare, montör, mekaniker, truckförare eller svetsare är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

bottom of page