top of page

Fordonsmontör

fordonsmontör.jpg

Fordonsmontör


Kommun: Botkyrka
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal jobb: 2

Kvalifikationer

 

Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Fordonsmontör - 1-2 års erfarenhet

 

Kompetenser

Meriterande

  • Fordonselektronik, felsöknings- och reparationsvana

 

Utbildning

Krav

  • Gymnasial utbildning
     

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om jobbet

UPPDRAGET:

 

I denna tjänst kommer du att arbeta med påbyggnationer av extrautrustning på arbetsfordon i ett familjärt företag. Montage av verktygsskåp, backsensorer och bilinredning från beställare är några av arbetsuppgifterna. Alla fordon och beställningar skiljer sig från varandra varför det är viktigt att vara lyhörd, kreativ och finna lösningar.

 

Uppdraget som fordonsmontör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

DIN PROFIL:

 

Vi söker dig som är noggrann, händig, lösningsorienterad och gillar ett rörligt och varierande arbete! Denna tjänst som montör passar dig som har goda kunskaper om fordonsbyggnation. Tidigare erfarenheter från liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har en stark arbetsvilja samt att du strävar efter att växa i din arbetsroll. Kännedom om fordons-el och installation av diverse detaljer i bil är meriterande. Du bör ha god maskin- och verktygsvana och dina tekniska färdigheter kommer prioriteras.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Ansökan


Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

bottom of page