top of page

Lastbilsmekaniker

Image by Nina Mercado

Lastbilsmekaniker


Kommun: Södertälje
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal jobb: 3

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet:

Meriterande

  • Lastbilsmekaniker -  erfarenhet efterfrågas
     

Utbildning

Meriterande

  • Gymnasial utbildning
     

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Info om jobbet

ARBETSBEKSRIVNING:

Som lastbilstekniker kommer du arbeta med att att göra service, felsökningar, installationer och påbyggnationer på lastbilar. I mån av tid och behov kommer du även kunna få avlasta personbilsavdelningen. Där motsvarande arbetsuppgifter på personbilar görs. DU kommer arbeta för ett företag som är rikstäckande och det kommer finnas goda möjligheter att utvecklas i din roll.

Uppdraget som lastbilsmekaniker ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras.

DIN PROFIL:

För att passa bra in på denna tjänst ska du ha tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom fordonsteknik. Du bör ha arbetat med tunga fordon och ha förståelse för tekniken och mekaniken i lastbilar. Dina sociala förmågor och viljan att prestera och utvecklas i din yrkesroll värdes högt och kommer efterfrågas. En lösningsorienterad och kreativ personlighet, en lagspelare och någon som vågar ta egna initiativ är den personen som vi söker. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.

Ansökan


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

bottom of page